Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Sezona 2016/2017

Mistrovství Světa 2017

Na našich stránkách moc o Mistrovství Světa nebo Mistrovství Evropy nepíšeme, ale protentokrát uděláme výjimku, protože letošní MS se konalo v České republice, konkrétně v severočeském Liberci. Stolněhokejovou akci takového formátu hostila naposledy v roce 2001 Plzeň. Po 16 letech se tedy ti nejlepší stolní hokejisté sešli v České republice.

Mistrovství se konalo v Home Credit Aréně, kde hrají své zápasy liberečtí Bílí tygři. Akci pořádal klub THC Stiga Elites. Samozřejmě pomáhali i dobrovolníci z ČASG. Mistrovství probíhalo od čtvrtka 15.6. do neděle 18.6.2017.

Celý článek...

Mistrovství České republiky 2017

Rok se s rokem sešel a opět tu máme vrchol tuzemské sezony. Letošní ročník se konal v bašte stolního hokeje, Příbrami.

V sobotu 3.6. byla na pořadu tradiční soutěž družstev. V neděli se konali kategorie žen, veteránů, juniorů a jednotlivců.

Celý článek...

Do Milovic po zelené

Závěrečné kolo Českého poháru sezóny 2016/17 se odehrálo 20. května v Milovicích. Do posledních kvalifikačních bojů na MS v Liberci se zapojilo 56 borců, včetně 6 Žabáků.

Základní skupiny nám přinesli 2 překvapení.

Celý článek...

Žabáci na Czech Open nedoskákali do první desítky

Potřetí v řadě hostily každoročně největší český turnaj Czech Open pražské Satalice. Domácí Žabka přichystala ve spolupráci s Asociací jako obvykle pohodovou atmosféru, kterou letos narušila snad jen změna v designu stolů od Stigy.

Celý článek...

Aprílový turnaj v Příbrami

1. dubna se uskutečnil turnaj v prostorách tělocvičny Příbramské základní školy, kde mezi sebou soupeřilo 64 hráčů stolního hokeje. Z hráčů Žabky do skupiny A bohužel neprošli Kryštof Herold, Míra Černoch a Jakub Matýsek.

Celý článek...

Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium ať víš do čeho jdeš

Sedmou zastávku nejvyšší soutěže stolního hokeje měl na starosti Český pohár v Pelhřimově. Do turnaje zasáhlo 52 účastníků. Ať už o nejvyšší příčky v bodování Českého poháru a nebo o nominaci na mistrovství světa se pralo 7 hráčů v zeleném.

Celý článek...

Chebský klub letos na loňské květnové pořadatelství navázal už 18. února

Na západní okraj ČR se sjelo 54 účastníků. Řada domácích předvedla v základních skupinách pěkné výkony, ale v odpoledním áčku ani béčku je ve větší úspěch nepřetavila.

Celý článek...

Český pohár si v roce 2017 udělal první zastávku v Brně

Český pohár vstoupil 21. ledna turnajem v Brně do roku 2017 a byl to vstup pro Zdeňka Matouška ml. vítězný.

Celý článek...

Stolněhokejová smetánka se loučila s rokem 2016 v Praze - Satalicích

Náš klub pořádal poslední turnaj roku 2016. Z 10 našich reprezentantů se nejméně dařilo Luďkovi Příhodovi, který obsadil konečné 49 místo.

Celý článek...